Telefon: 040 527 276 | Elektronski naslov: info@pravnapomoc.si

Ponudba izterjave

Zadnje čase se vse več podjetij sooča s problemom neplačništva. Ogromno podjetij se zapira v stečajnih postopkih, upniki pa ostajajo brez poplačanih računov. Stroški odvetnikov in izvršiteljev v izvršilnih postopkih so neprimerno visoki, učinkovitost njihovega dela pa prepogosto nezadovoljiva.

Z našimi izkušnjami in kvaliteto dela vam lahko pomagamo pri postopkih izterjave. Pomagali vam bomo zmanjšati stroške in povečati maso izterjanih računov. Prevzamemo lahko stresno delo ukvarjanja z neplačniki in sklepamo dogovore o poplačilih ter jih opominjamo v primerih zamude.

Znamo vzdrževati zahtevno ravnovesje pri izterjavi strank, ki so še vedno vaši kupci in jih želite kot kupce tudi obdržati še naprej. Izterjavo izpeljemo vljudno in spoštljivo do neplačnikov, z njimi se dogovarjamo in iščemo najprimernejše reštive za nastalo situacijo.

Nudimo vam lahko celostno pravno podporo in odvetniško svetovanje. Z našimi pogodbenimi odvetniškimi hišami vam lahko zagotovimo najcenejše in najkvalitetnejše pravno zastopanje v primeru sodnega postopka.

Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na 040 527 276 ali info@pravnapomoc.si.